Haiwan di Ladang - Popular (Beg Si Cilik, 2017)
Si cilik pasti dapat belajar perkataan baru dengan cepat. Terdapat 100 nama haiwan didalam buku ini untuk si cilik kenali. Tetingkap beserta petunjuk yang menarik dapat meningkatkan lagi minat si cilik untuk belajar