What's Up Turks? : Bila Melayu Jadi Menantu Turki - Ayza Gursoy (Must Read Sdn.Bhd, 2017)
Orang kata, susah kahwin campur ni. Budaya lain, bahasa lain, makanan pun lain. Tapi...dalam perbezaan itu, seronok juga belajar perkara baru. Kadang nak tergelak pun ada masa mula-mula nak suaikan diri di bumi Turki. Kadang menangis tiba-tiba bila teringat ibu di Malaysia. Tapi itulah...tak kenal maka tak cinta. Dan saya jatuh cinta kepada bumi Turki! What's Up Turks?