Stetoskop : aku budak medik 3.0 (Penerbitan Kata-Pilar, 2017)
Menjadi pelajar perubatan tidak pernah sunyi daripada pelbagai kebisingan. Ragam suara yang pelbagai. Intuisi, suara hati, ataupun suara luaran yang memakai rupa ‘cabaran'. Melalui ‘Stetoskop' ini anda dapat mendengar segala itu. Tiap degup. Tiap suara. Tiap masalah yang berlegar di sebalik kerenah seorang budak medik yang berkot putih. Naskhah ini merakamkan setiap pengalaman dan kebisingan untuk pembaca turut sama mendekati dan mengenali kerenah bakal doktor. Nah. Stetoskop sudah di tangan. Tarik nafas. Dan dengarlah. Lubb dupp! Lubb dupp!