Untunglah Malaysia Masih Aman - Khairul Abdullah (KOMRAD BUKU, 2017)
Buku ini adalah sindiran sosial terhadap sikap hidup bermasyarakat yang agak pelik dan unik. Jadi bersedialah untuk rasa ditampar atau diluku kepala apabila membaca baris-baris tulisan dalam buku ini yang mungkin kena pada diri sendiri.