Lawak Kampus : Kompilasi Mantap 3 - Keith (kadokawa gempak starz Sdn Bhd, 2017)
Mari bergelak ketawa bersama kelas paling popular di Malaysia. Merangkumi 5 novel grafik jilid 1 hingga 5, hayatilah evolusi lawak kampus, karya terunggul Keith untuk anda.