Puaka Rean Khun Lang - Japanindra (Pelangi Novel Sdn. Bhd., 2016)
Lari daripada sejarah hitam, Taranon berharap dapat belajar dengan tenang di sekolah baharu . tetapi itu tinggal harapan. menjadi sasaran geng konthi, taranon yang dikurung di sebuah lama yang dikatakan berpuaka, menjadi mangsa roh yang berdendam sehingga dituduh sebagai pembunuh.