Buku Bergambar Pertama Saya (Parragon, 2017)
Padat dengan gambar berwarna dan ilustrasi, dan menampilkan watak-watak kesayangan Disney, Disney Baby Buku Bergambar Pertama Saya akan menggembirakan kanak-kanak di samping memperkenalkan mereka kepada perkataan pertama yang sangat penting.