Misi Ady - Jon Suraya (Keropok, 2016)
Ady merupakan seorang budak lelaki yang popular dan disukai ramai. Die juga merupakan pelajar yang bijak dan sentiasa mendapat A untuk setiap mata pelajaran di sekolah kecuali subjek Sains.