Touch Your Heart - Hafizzuddin Afif (Must Read, 2017)
Wahai jiwa-jiwa remaja yang dahagakan kasih sayang Allah, tiada siapa yang dapat mengubah diri melainkan diri sendiri. Kita berhak memilih perjalanan kita untuk menuju ke akhirat. Hanya dua jalan sahaja dan tiada di pertengahan, sama ada syurga atau neraka. Mana satu pilihan kita?