Cakar Ayam Seorang Doktor 2.0 (Penerbitan Kata-Pilar, 2017)
Anda selalu resah-gelisah seperti ada kabut dalam kepala? Atau dada sentiasa berdebar menahan rindu-dendam? Rasa tak keruan. Bosan. Ah. Jangan risau. Kami ada penyelesaiannya! DIAGNOSIS: Sakit Hati RAWATAN: 1) Tablet Senyuman Glucose (500mg) 1 biji sebelum makan 3 kali sehari untuk sebulan. 2) Krim Usapan Manja disapu nipis 2 kali sehari pada perut dan dahi untuk sebulan. 3) Ubat kumur Ketawa Gargle 2 kali sehari (bangun pagi dan sebelum tidur) untuk sebulan. Dan paling penting… 4) Senaskhah CAKAR AYAM SEORANG DOKTOR 2.0 dibaca tiga kali sehari selama sebulan. Mudah-mudahan hati anda terubat!