Memoir teater sastera Terengganu : dengan penekanan kepada catatan Dato' Razali Ismail dan Wan Ahmad Ismail - Mohamed Jusoh, Haji (Pekan Ilmu Publications, 2013)
Thoughts of theater and performing art in Terengganu, Malaysia.