Perjalanan pustakawan : memori silam Siti Hanifah Mustapha : autobiografi peribadi, pekerjaan & masa depan - Siti Hanifah Mustapha (Siti Hanifah Mustapha : Diedarkan oleh Pustaka Nasional, 2008)
Autobiography of Siti Hanifah Mustapha, a Singaporean librarian.