Bencana Alam : Tornado by Yi Ji Woong - Yi, Ji Woong (Komik Sains Pertama Saya, 2018)
Pi Pi dan Ash sedang mengembara. Tiba-tiba, langit cerah bertukar gelap. Kemudian, mereka dikejutkan pula dengan kemunculan tornado. Mampukah Pi Pi dan Ash menyelamatkan penduduk yang diancam tornado?