Gerbang Masa - Phakinai (Pelangi Novel Sdn. Bhd., 2018)
Terlepas masa walau setahun, semua berubah sama sekali. Kematian, kehilangan… semua menimbulkan ketakutan. Berdepan penjaga masa, peluang terbuka tetapi nyawa menjadi taruhan. Dengan kembali ke masa silam untuk mengubah kejadian, adakah apa-apa yang diharapkan akan tercapai, atau semakin memburukkan keadan? Masa yang hilang, tidak mungkin akan kembali walau sedetik!