Mercu kesarjanaan pengajaran dan pembelajaran : penyelidikan tindakan di institusi pengajian tinggi - Lilia Halim; Chang, Peng Kee; Hassan Basri (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2012)
Congress Teaching and Learning 2009, collection papers.