Kontrak sosial perlembagaan persekutuan 1957 : pengikat jati diri bangsa Malaysia - Mohd. Rizal Yaakop; Shamrahayu A. Aziz (Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2014)
On social contract, politic and government in Malaysia.