Bajet-bajet transformasi menjelang Rancangan Malaysia Kesebelas (RMke-11) : 2010-2015 - Azlin bin Alias, Dato; Khairil Annas Jusoh, Dato' Wira; Amhari Efendi bin Nazaruddin, Dato' (Yayasan Penyelidikan Transformasi (FORT), 2015)
Economic conditions and policy of Malaysia for 2010-2015.