Projek pembangunan UTM di bawah RMK-9 - Mohd Afizan Alang (Penerbit UTM Press, 2014)
Buku [ini] memuatkan maklumat keseluruhan aktiviti pengurusan projek pembangunan UTM dari mula perancangan hingga sesebuah bangunan beroperasi. Pelaksanaan projek pembangunan UTM di bawah RMK-9 ini bermula pada tahun 2006. Keseluruhan projek UTM RMK-98 adalah bernilai hampir RM1 bilion dan merupakan peruntukan terbesar dalam sejarah UTM di bawah pelaksanaan Rancangan Malaysia.