Sumber historiografi di alam Melayu : koleksi peribadi John Bastin - Denisova, Tatiana A. (Perpustakaan Negara Malaysia, Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan, 2011)
Content analysis of catalog of publications on Malay history and civilization from the private collections of John Sturgus Bastin in Perpustakaan Negara Malaysia.