Jalan ke taman esei-esei penghargaan untuk Profesor Ali Ahmad - Jelani Harun, 1962- (Siri kecetakan akademik / Penerbit USM, 2013)
Essays on Malay literature; festschrift in honor of Ali Ahmad, a Malaysian author.