Dayak Woman in the House : Senator Dato' Sri Doris Sophia Anak Brodie : Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara - Awang Alik bin Jeman, Datuk (Bahagian Komunikasi Korporat, Parlimen Malaysia, 2016)
Kandungan buku ini mengandungi pelbagai rentetan kisah saya sepanjang menjawat jawatan sebagai Ahli Dewan Negara dan Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara. Ia turut disusuli dengan fotografi yang sempat dirakamkan sepanjang saya menjawat jawatan tersebut.