Pembangunan sistem pengaktifan hibrid anod korbanan aluminium - Mohd Subhi Din Yati (School of Materials Engineering, Universiti Malaysia Perlis, 2014)
Dalam kajian ini, penerokaan potensi aluminium dibuat untuk aplikasi dipersekitaran marin yang mana aluminium dibangunkan sebagai anod korbanan yang diaktifkan dengan sistem pengaktifan hibrid.