Majlis Raja-Raja : kedudukan dan peranan dalam perlembagaan Malaysia - Abdul Aziz Bari (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2002)
History and role of Majlis Raja-Raja, the Rulers' Council in the Malaysian constitution.