Nasib Si Labu Labi - P. Ramlee, Tan Sri, 1929-1973
Sebuah cerita komedi berkisar tentang kehidupan Tuan Haji Baakhil, anak gadisnya Manisah serta dua orang gaji iaitu Si Labu dan Si Labi selepas kematian isteri nya.