Istiadat pertabalan Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Almarhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah Installation of His Majesty Yang Di-Pertuan Agong Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Almarhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah
Sebuah dokumentari pertabalan Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong yang berlangsung pada 26 April 2007 bersamaan 8 Rabiulakhir 1428 Hijriah. Memaparkan riwayat hidup baginda bermula dari baginda diputerakan sehingga ditabal menjadi Yang Dipertuan Agong ke-XIII