Koleksi gambar pameran tokoh dan pemimpin negara : Tun Abdul Razak.
Set ini memaparkan gambar dan sejarah hidup serta kegigihan dan sumbangan Tun Abdul Razak sebagai arkitek pembangunan Malaysia. Beliau adalah ' Bapa Pembangunan' dan merupakan Perdana Menteri Malaysia yang kedua.