Koleksi gambar pameran tokoh dan pemimpin negara : Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad
Set ini memaparkan gambar dan sejarah hidup Tun Dr Mahathir sebagai individu yang berjaya membawa Malaysia ke arah negara industri. Beliau adalah ' Bapa Perindustrian & Permodenan'. Beliau merupakan Perdana Menteri Malaysia yang keempat.