Labu & Labi - P. Ramlee, Tan Sri, 1929-1973
Tentang kisah dua orang pembantu rumah lelaki yang bekerja di rumah seorang kaya yang bakhil tetapi akhirnya jatuh cinta dengan anak gadis si bakhil tersebut.