Cicakman 2 : planet hitam - Yusry Abdul Halim; Yusry Abdul Halim; Yusry Abdul Halim; Norman Abdul Halim; Edry Abdul Halim; Saiful Apek; Fasha Sandha; Bleszynki, Tamara (KRU Studios, 2008)
Professor Klon kembali lagi...kali ini bukan sahaja dengan niat untuk menggulingkan kerajaan dan menjadi Presiden Metrofulus, malah mahu menguasai pengeluaran air bersih dunia melalui perancangan projek Air Hitam. Apabila bumi kita hanya mempunyai 72 jam sebelum bertukar hitam, Cicakman datang untuk membantu tetapi alangkah terkejutnya dia apabila musuh lama, Ginger Boys telah kembali dengan lebih hebat dan kuat dalam bentuk roh iaitu Ginger Ghost. Tambahan pula Cicakman juga terpaksa berhadapan dengan pembunuh upahan Professor Klon, Rrama yang sangat menyukai seni membunuh yang membawa kepuasan kepadanya. Dengan bercampur baur antara kepentingan tugasan menyelamat dunia dan perasaan terhadap Tania serta kasih terhadap Iman (adik Danny) yang turut menjadi mangsa musuhnya, mampukah Cicakman/Hairi mengatasi masalah ini?